Retourneren

Het herroepingsrecht / Recht van retournering

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen c.q. de ontvangen goederen te retourneren.   

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te passen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop je het laatste product hebt ontvangen. Op het moment dat je met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van het recht van retournering verzoeken wij je een e-mail te sturen naar info@gracy.nl waarin je het retour aankondigt: Je ontvangt van ons een retourlabel per e-mail waarna je het pakket bij een afgifte punt van Post.nl kunt inleveren. Indien je het retour niet aanmeldt kunnen wij de zending helaas niet in behandeling nemen.

Je verplicht je de producten zo snel mogelijk terug te sturen, uiterlijk binnen 14 dagen na het sturen van de e-mail. Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

**Artikelen die voor 50% of meer zijn afgeprijsd mogen uiteraard retour gezonden worden maar je betaalt zelf de verzendkosten voor het retourneren.

Retouradres

Gracy
Achterstraat 15
5388 TN Nistelrode

Stop de factuur die je hebt ontvangen bij het retour en geef hierop aan welke artikel(en) je terugstuurt.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je alle betalingen, inclusief leveringskosten voor heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 2 werkdagen nadat wij de retourzending ontvangen hebben. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij ons betaald hebt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Bij retournering van een gedeelte van je bestelling betalen wij de verzendkosten echter niet aan je terug want je hebt immers een of meerdere artikelen gehouden. Wij betalen dan uitsluitend het retour gezonden artikel retour onder aftrek van de verzendkosten. De verzendkosten bedragen €7.25 voor een pakket en €4.50 voor een brievenbuspakket.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor kleding en/of accessoires die naar jouw specificatie gemaakt is.